Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا، تا امروز ۷۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در تهران فعال بودند که با راه اندازی ۲ مرکز جدید، تعداد آنها به ۸۰ مرکز رسیده است.

همزمان با راه اندازی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در در باغ موزه تهران، مرکز دیگری هم در پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران کردستان با حضور روسای دانشگاه های علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران و جمعی از مسئولان محل افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر روز شاهد افتتاح مرکز واکسیناسیون کرونا جدید در تهران خواهیم بود

علیرضا زالی، فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در حاشیه راه اندازی پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران کردستان مرکز در جمع خبرنگاران گفت: در حال حاضر در تهران ۷۸ مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا داریم که امروز با افزایش ۲ مرکز، تعداد مراکز به ۸۰ مورد رسیده است.

وی ادامه داد: حدود ۲۵ درصد مراکز تجمیعی واکسیناسیون کشور در تهران قرار دارد که این تعداد در حال افزایش است.

زالی افزود: تلاش می کنیم مراکز تجمیعی واکسیناسیون را در خارج از مراکز بهداشتی راه اندازی کنیم تا آنها سایر کارهای روزمره را انجام دهند و اختلالی در فعالیت های مراکز بهداشتی صورت نگیرد.

زالی همچنین در حاشیه راه اندازی هشتادمین مرکز تجمیعی واکسن کرونا در باغ موزه دفاع مقدس  اظهار داشت: امروزه نگرانی در خصوص فراهم کردن مکان برای واکسیناسیون تجمیعی نخواهیم داشت.

وی افزود: گروه های سنی بالای ۷۰ سال و سایر جاماندگان تزریق واکسن نگران نباشند و واکسن در اختیار همه آنها قرار می گیرد.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران با تقدیر از دست اندرکاران راه اندازی پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران کردستان اظهار داشت: منطقه ۶ جزو مناطق بسیار قدیمی تهران و دارای کالبد آموزشی اداری و خدماتی است و بزرگترین مراکز آموزشی و خوابگاه ها در این منطقه واقع شده است.

وی افزود: واکسیناسیون کارمندان بالای ۷۰ سال به دلیل بدعهدی شرکت های خارجی و کمبود واکسن دو هفته در تهران و کشور دچار اختلال شد که با واکسن تولید داخلی و ورود واکسن های خارجی این مسئله مرتفع خواهد شد.

زالی ادامه داد: در روزهای آتی سبد متنوعی از واکسن های داخلی و خارجی خواهیم داشت و امید است بتوانیم متعهدانه نسبت به برنامه های از پیش تعیین شده ستاد ملی کرونا اقدام کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: هم اکنون با تامین واکسن مکفی، واکسیناسیون دوز اول و دوم سالمندان در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مراکز تجمیعی واکسیناسیون در محله کردستان و باغ موزه دفاع مقدس پیرو جلسه فوری عصر دوشنبه که با محوریت ساماندهی روند واکسیناسیون پایتخت با حضور وبیناری علیرضا رییسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، فرمانده ستاد و معاونین بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی استان تهران برگزار شد، امروز گشایش یافتند.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح واکسیناسیون کرونا واکسن علیرضا زالی پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح واکسیناسیون کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طرح واکسیناسیون کرونا واکسن علیرضا زالی مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • راه‌اندازی سه مرکز طرح ملی رحله ویژه دختران
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است