Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی رئیس دانشگاه شهید بهشتی در مراسم افتتاح  مرکز واکسیناسیون دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این مرکز، به عنوان صد و هشتمین مرکز تجمیعی واکسیناسیون شهر تهران امروز در دانشگاه شهید بهشتی در غرب استان با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه علوم پزشکی ایران راه‌اندازی شد و امید داریم با استفاده بیشتر از ظرفیت‌های جغرافیای این دانشگاه، در روز‌های آتی تعداد بیشتری را واکسینه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی ادامه داد: معاونین دانشگا‌ه‌ها در روز‌های اخیر در تدارک مراکز جدید واکسیناسیون هستند، تا پوشش فراگیری را در تهران شاهد باشیم؛ همچنین علاوه بر جایابی مناطق بر استعداد‌ها و ظرفیت‌های بالقوه هر مرکز و منطقه نیز توجه می‌شود.

او  تصریح کرد:افتتاح مراکز مختلف تجمیعی، نوید دهنده آمادگی بیشتر از گذشته برای افزایش تیراژ واکسیناسیون در تهران است و طبق آمار دیروز جمعه، حدود ۸۳هزار نفر واکسینه شدند که این تعداد با افزایش مراکز دیگر می‌تواند بیشتر شود.

رئیس دانشگاه شهید بهشتی بیان کرد: برای به سرانجام رساندن واکسیناسیون شهر تهران، روزانه حدودا ۱۵۰هزار واکسیناسیون باید انجام شود که لازمه‌ آن وجود واکسن و مراکز واکسیناسیون است.

او بیان کرد: افتتاح این مرکز، نمایش بسیار ارزنده‌ای از کار‌های بین بخشی است که دستگاه‌های مختلف اعم از دانشگاه‌ها، مراکز درمانی و غیره، داشته‌های خود را برای تسریع بهبود مشکلات مردم در خدمت دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار می‌دهند؛  مراکز تجمیع، تجلی بسیار خوبی از کار بین بخشی است.کشور‌هایی که در کنترل این بیماری موفق بودند از همین طریق، یعنی به کارگیری تمام بخش‌های کشور و تمام بضاعت ملی در تسریع روند بهبودی این بیماری بهره برده‌اند، در نتیجه این مدل می‌تواند یکی از راه‌های موفق همگرایی تجمیعی واکسیناسیون در تهران باشد.

زالی در ادامه درباره وضعیت تهران گفت: در هفته‌ گذشته شرایط تهران تغییر چندانی نکرده‌است و  روز گذشته حدود ۲۲هزار و ۷۰۰نفر مراجعه سرپایی برای کرونا داشته‌ایم. بستری‌ها در تهران حدود ۹۴۸۴بیمار است که حدود ۲۵۰۰ نفر از این‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه قراردارند. حدود ۲۳۱۰ بیمار جدید هم در بیمارستان‌های تهران بستری شدند که از این تعداد ۲۲۵ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه هستند.

نتایج واکسن کووپارس ، مهر مشخص می‌شود

در ادامه‌ مراسم، کوهپایه‌زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این مرکز می‌تواند روزانه واکسیناسیون حدود۲۰۰۰نفر را انجام دهد وبا افزایش زیرساخت‌های لازم، می‌توان تعداد تزریق واکسن کرونا در تهران را از حدود ۸۵هزار عدد به ۱۵۰ هزار رساند؛ در حال حاضر این مرکز می‌تواند روزانه ۲۰۰۰نفر را واکسینه کند، اما توانایی آن را دارد که با بالفعل کردن ظرفیت‌های خود این تعداد را به روزانه ۳۰۰۰عدد هم برساند.

کوه‌پایه‌زاده در خصوص پیشرفت در روند ساخت واکسن کووپارس رازی گفت: مرحله دوم مداخلات انسانی این واکسن به پایان رسیده است. فاز سوم هم پس از تایید سازمان غذا و دارو به زودی شروع خواهد شد. طبق نتایجی که از فاز دوم داشتیم، روند این واکسن بر اثر بخشی و کمبود عوارض از پیش‌بینی‌ها نیز بهتر بوده است. امید است از اول شهریور مجوز فاز سوم این واکسن هم صادر شود و این فاز آغاز شود و در نهایت تا مهر نتایج خود را نشان دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا دانشگاه علامه طباطبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۹۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

ایجاد ۱۰ مرکز یاورشهر با حدود ۸ هزار ظرفیت

وی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و… در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر با ظرفیت بالغ بر ۷ هزار کودک کار و خیابان

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت‌های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

راه اندازی ۵ مددسرا در ۵ منطقه شهر

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵، ۱۱، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت. همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

افتتاح ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

راه اندازی ۲۰ پایگاه خدمات اجتماعی

وی افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا (س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 6100423

دیگر خبرها

  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی
  • نقد شهید مطهری به نسبیت اخلاقی علامه طباطبایی / از نظر مطهری دیدگاه علامه سر از نسبیت در می‌آورد و حد یقفی نخواهد داشت
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • مجتبی مطهری: اخلاق مقداری در جامعه ما افت کرده است/ مسعود ادیب: هم‌نسل‌های من از شهید مطهری دین‌داری و مسلمانی خود را آموختند/ ابوالقاسم فنایی: شهید مطهری سعی کردند از جاودانگی اخلاق دفاع کنند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • ۵ مددسرا و ۱۰ مرکز جامعه‌پذیری تا پایان سال افتتاح می‌شود
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند