Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به نقش پررنگ و موثر دانشجویان در روند واکسیناسیون، گفت: خوشبختانه در استان تهران تا کنون نزدیک به ۲۵ درصد واکسیناسیون توسط دانشجویان داوطلب انجام شده و این مشارکت رو به افزایش است.

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام پایگاه خبری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علیرضا زالی روز گذشته (شنبه) در بازدید از مرکز واکسیناسیون باغ موزه دفاع مقدس، که با حضور دکتر عباس شیراوژن معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت انجام شد، با اشاره به اینکه در چند هفته اخیر ظرفیت این مرکز تجمیعی واکسیناسیون به دو برابر افزایش یافته است، این مرکز را یکی از مراکز فعال و تراکم دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه دانشجویان در این مرکز نقش پررنگی ایفا می‌کنند، تاکید کرد: تمام بدنه مدیریتی و اجرایی این مرکز را دانشجویان داوطلب تشکیل می‌دهند که عمده آنان از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند.

بیشتر بخوانید: فشار خون چه تاثیری بر بیماری ام اس دارد؟

زالی همچنین یادآور شد: دانشجویان نه تنها در این مرکز، بلکه در بسیاری از مراکز واکسیناسیون پایتخت حضوری موثر دارند.

وی ادامه داد: خوشبختانه در استان تهران تا کنون نزدیک به ۲۵ درصد واکسیناسیون توسط دانشجویان داوطلب انجام شده و این رقم در حال افزایش است.

زالی با تاکید بر توجه دانشجویان به عمل بر مسئولیت اجتماعی، گفت: قرار گرفتن دانشجویان در متن مردم کمک می‌کند که آنان از نزدیک با فرآیند‌های اجتماعی آشنایی و تجربه بیشتری کسب کنند و این مراکز به نوعی سنگ محکی برای دانشجویان حوزه سلامت خواهد بود.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های دانشجویان برای این اقدامات داوطلبانه، یادآور شد: بسیاری از این دانشجویان قریب به پنج ماه است که بدون هیچ چشم داشتی بی وقفه و با نشاط در حال خدمت رسانی هستند.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۰۰۰ پایگاه واکسیناسیون در استان تهران در حال فعالیت اند و در طول روز در این مراکز بین ۱۸۰ هزار تا ۲۷۰ هزار واکسن متناسب با میزان مراجعان زده می‌شود.

زالی گفت: خوشبختانه میزان پایگاه‌های ما از میزان تقاضا‌ها فزون‌تر است و این آمادگی را داریم که در صورت استقبال عمومی میزان خدمات خود را به چند برابر افزایش دهیم.

وی علت افزایش نظم مراکز واکسیناسیون را در هفته‌های اخیر بالاتر رفتن تجربه و سرعت تیم‌های واکسیناسیون عنوان کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا واکسن کرونا تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۹۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در توضیح جزئیات این خبر گفت: از آنجائیکه تعرفه معاینه فنی توسط دولت تعیین می شود و افزایش آن متناسب با نرخ تورم و رشد هزینه های جاری مراکز نیست در چند سال اخیر این مسئله موجب زیان انباشته شرکت و شمولیت ماده 141 قانون تجارت شده است. با توجه به اینکه در مجامع سالانه به خروج این مجموعه از شمول ماده 141 به عنوان یکی از تکالیف تاکید گردیده بود، لذا خوشبختانه با تلاش و پیگیری های ستاد و مجموعه اقدامات صورت پذیرفته در چندماه اخیر این شرکت از شمول ماده 141 قانون تجارت خارج شد.

میرزایی قمی با اشاره به اینکه ستاد معاینه فنی به عنوان یکی از شرکتهای پیشتاز در شهرداری در بحث خروج از شمول ماده 141 است اظهار داشت: در بحث جبران زیان های انباشته و ایجاد درآمدهای جدید در چندماه اخیر اقدامات خوبی انجام شده است. افزایش مراجعات و جذب خودروهای پلاک تهران به مراکز پایتخت، استفاده از راهکارهای ایجابی برای تشویق و ترغیب خودروها به استفاده از معاینه فنی برتر تهران نظیر اعمال تخفیف عوارض تردد در محدوده های ترافیکی شهر تهران برای وسایل نقلیه دارای معاینه فنی از مراکز پایتخت، شناسایی درآمدهای پایدار در مراکز معاینه فنی در راستای ارتقاء سطح کیفی خدمت رسانی به شهروندان، افزایش واگذاری راهبری مراکز معاینه فنی به بخش خصوصی جهت بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت پذیرش، ایجاد ظرفیت های جدید تبلیغات در مراکز، افزایش بهره وری خطوط معاینه فنی از طریق نوسازی و اورهال تجهیزات و دستگاه های مربوطه، فروش دارایی های راکد و مازاد(مستهلک)و تجدید ارزیابی دارایی ها تنها بخشی از اقداماتی بوده که در این راستا انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید به لزوم اصلاح سالانه تعرفه معاینه فنی متناسب با رشد هزینه ها و نرخ تورم تصریح کرد: راهکار اساسی جهت جلوگیری از ضرر و زیان مراکز معاینه فنی اصلاح نرخ معاینه فنی بوده و در همین راستا پیشنهاد ستاد معاینه فنی براساس برآورد هزینه های مربوطه به وزارت کشور اعلام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • خروج معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • خروج شرکت ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده 141 قانون تجارت
  • خروج ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از شمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت
  • جانمایی محل جدید آراد کوه در جاده تهران-قم در دست مطالعه است
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت