Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران گفت: شهرداری تهران به صورت داوطلبانه متولی واکسیناسیون افراد کم برخوردار و اقشار آسیب پذیر شهر تهران شد تا مانع از گسترش بیماری کرونا در بین این قشر از جامعه شود.

به گزارش برنا؛ علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، صبح امروز و در مراسم آغاز به کار در مرحله دوم پویش جهادی واکسیناسیون ستاد مدیریت بحران با عنوان «تهران دوباره جان میگیرد» گفت: حسب دستور شهردار ‌تهران ستاد مدیریت بحران کرونا در شهرداری تهران تشکیل شده و تقسیم کار خوبی میان سازمان ها و نهادهای مرتبط صورت گرفت و تمام ارکان و اجزای ذی ربط در شهرداری تهران با همکاری همدیگر این حرکت و پویش را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصیری در ادامه گفت: این کاری نیست که بتوان با بضاعت یک سازمان یا یک شرکت انجام داد بلکه نمونه ای از یک حرکت جمعی و مشترک است و اگر این حکم و ابلاغیه از سوی شهردار تهران نبود شاید این کار با این سرعت و دقت انجام‌نمی شد و این همکاری و همفکری قابل تقدیر است.

سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران بیان کرد: رویکردهای حاکم بر این برنامه توسط فرماندهی واحد و محله محوری بود. تمرکز بر روی ارائه خدمات و حمایت های اجتماعی و اولویت بخشی به اقدامات ایجابی و تشویقی به جای مسائل سلبی بود.

او تصریح کرد: در مرحله قبل در محضر شهردار تهران با کمکی که از سوی تمام ارکان شهرداری انجام شد ۲۶ مرکز واکسیناسیون در سطح شهر تهران افتتاح شد. پس از آن افتتاحیه ۲ مرکز دیگر را هم شاهد بودیم و تعداد این مراکز به ۲۸ مرکز افزایش پیدا کرد.

نصیری درخصوص مراکز واکسیناسیون سیار گفت: از این ۲۸ مرکز ۱۰ مرکز خودروهای ون سیار بودند که ۴ مرکز نیز مراکز خودرویی بوده که سازمان حمل و نقل ترافیک آنها را واگذار کرده و ۱۴ مرکز دیگر مراکز ثابت بودند.

سرپرست سازمان مدیریت بحران و پیشگیری شهر تهران تصریح کرد: با توجه به اینکه همزمان دستگاه ها و ادارات، کار جهادی کردند و بیشتر از نیاز مردم خدمات رسانی انجام شد. برای اینکه از هدر رفت منابع جلوگیری شود ۶ مرکز از آن ۲۸ مرکز تعطیل شدند و اکنون که اینجا هستم ۲۲ مرکز از آن تعداد اولیه فعال هستند.

نصیری درباره آمار دُز های تزریق شده گفت: تا امروز مورخ ۲۲ مهرماه ما ۷۳ هزار دز واکسن در این مراکز تزریق شده است که از عددی که هدف گذاری ما بود کمتر است اما ظرفیتی متناسب با آن عددی که مطرح شده بود ایجاد شد و نکته حائز اهمیت مراکز سیار و ون ها است که وظیفه خدمت رسانی به اقشار کم برخوردار را دارند.

او ادامه داد: با کمک ویژه ای که معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و سازمان رفاه و خدمات و مشارکتهای اجتماعی داشتند ما ۱۲ هزار نفر را جامعه هدف خود قرار دادیم و اکنون وارد فاز دوم و تزریق دز دوم می شویم و این جزو افتخارات است کسانی که در جامعه متولی خاصی نداشتند، شهرداری تهران به میدان ورود کرد و نقش متولی آنان را ایفا کرد.

سرپرست مدیریت بحران شهرداری تهران از تزریق واکسن به افراد حاشیه نشین گفت: حاشیه نشینان، ساکنان مراکز پرتو، ساکنان مجموعه بهاران، مددجویان گرمخانه‌ها و سامان سراها و کمپ های اقامتی به تفکیک برنامه ریزی شده و با بهره گیری از ظرفیت داوطلبی، گروه های دوام، گروه های بسیج و دیگر گروه های داوطلب واکسینه شدند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون مدیریت بحران شهرداری شهرداری تهران شهردار تهران شهر تهران سازمان حمل و نقل خدمات رسانی خدمت رسانی اجتماعی و فرهنگی جامعه بسیج شهرداری تهران واکسیناسیون واکسن کرونا مدیریت بحران شهر سرپرست سازمان شهرداری تهران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۵۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه سه شنبه بارش تگرگ، بارندگی و سیلاب در غرب استان تهران به آبگرفتگی در برخی معابر انجامیده است.

مدیریت بحران استان تهران پیش از این با صدور هشداری به مردم توصیه کرده بود، از سفرهای غیر ضروری و اتراق در حاشیه رودها و مسیل های پایتخت دوری کنند.

حامد یزدی مهر تاکید کرده بود: مخاطره مورد پیش بینی با رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه و وزش باد شدید همراه خواهد بود.

پیش از این، اداره کل هواشناسی استان تهران با پیش بینی بارش باران شدید همراه با رعد و برق، سطح هشدار را در استان تهران نارنجی اعلام کرده بود.

براساس این گزارش، مدیرکل مدیریت بحران استان تهران بر ضرورت اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها تاکید و عنوان کرد: افراد از حضور در نواحی مرتفع بپرهیزند و ذینفعان نسبت به استحکام سازه‌های موقت، بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی اطمینان حاصل کنند.

یزدی مهر بر لزوم لایروبی کانال‌ها و آب روها تاکید و اظهار کرد: با توجه به اینکه در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ مورد انتظار است از همه کسانی که قصد تردد در این مسیرها را دارند توصیه می‌شود در صورت عدم ضرورت طی مدت مذکور از این نواحی تردد نکنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به احتمال رخداد تگرگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی توصیه کرد: از کشاورزان و باغداران می‌خواهیم تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به این بخش را اتخاد کنند.

کد خبر 6099920

دیگر خبرها

  • بارش تگرگ و باران شدید در غرب استان تهران
  • برگزاری تمرین تخلیه اضطراری نمایشگاه کتاب در مصلی تهران
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران